Whisky festivals zijn bij uitstek geschikt om te proeven, uw smaak te ontwikkelen en te bepalen.

U vindt er veel gelijkgestemden die op zoek zijn. Op zoek naar een lekker glaasje, en op zoek naar iemand om erover te praten. Whisky is een geweldig middel om andereen te ontmoeten. Of u nu begint of zeer ervaren bent, op de meeste festivals is er voor ieder wat wils.

Er zijn een aantal festivals in Europa waar Dutch Whisky Connection aanwezig zal zijn in 2020.

Ze hebben allemaal een kenmerk gemeen: Het is er gezellig, en je kunt er nog een gesprek voeren met elkaar en met de standhouders. U treft ons op de volgende festivals aan

In volgorde :

Klik hierboven voor de unieke jubileum tasting door Dutch Whisky Connection

  • Whiskyfair Limburg 25 en 26 april Stadthalle Limburg an der Lahn
  • Whiskyherbst 11 en 12 September Malzfabrik Berlin
  • Dutch Whisky Festival 19 en 20 September Stadstheater Arnhem
  • Whiskybase gathering 17 en 18 oktober Maassilo Rotterdam
  • Aquavite okt 2020 Stadthalle Mulheim an der Ruhr
  • Spirits in the sky November Thon Hotel EU Brussel

Naast de old en rare en de future classic die we altijd mee zullen hebben zal op de festivals ook DE kans zijn om de eigen bottelingen van Michiel Wigman te proeven (zie “eigen bottelingen”)

We zien u graag bij een van de festivals, maar in het bijzonder natuurlijk op ons eigen festival in Arnhem. Dit festival kenmerkt zich door de sfeer die we willen hebben. Na ruim 20 jaar op festivals te hebben rondgelopen is het duidelijk wat we wel en wat we niet willen in onze eigen sfeer. Ontmoeten, rustig kunnen zitten, een gesprek, iets lekkers te eten, en de tijd hebben.