Maak kennis met de meest zeldzame whisky

Voor bijzondere gelegenheden en bijzondere groepen verzorgen we graag een mooie avond met een geweldige reeks whisky’s, en een boeiend gepassioneerd verhaal. Een serie glaasjes inschenken en bij elk glas zeggen : “dit is lekker” kunnen meer mensen. Een juiste mix tussen achtergrond kennis, anekdotes en passie is wat mensen boeit. En dat is precies wat Dutchwhiskyconnection u aanbiedt.

Bij whisky clubs, bij slijters, maar ook incompagny bij bedrijven of ter ondersteuning bij een event van een bedrijf; het kan allemaal. We hebben ook met al deze vormen ruime ervaring. We weten wat het is om de gasten te boeien door een uitgebreid verhaal. Maar ook om in korte pauzes van een bestaand programma een pitch te geven die de avond verbind door middel van het genot van een glas.

We doen nationaal, maar ook internationaal masterclasses voor whiskyclubs, hotel-restaurants en bedrijven, of een groep vrienden. We doen uitsluitend masterclasses met in ieder geval een deel oudere en exclusievere whisky. Deelname en kosten in overleg.

Lees hier referenties >